loader loader-mb

kontakt: 099 830 18 37

PROJEKTIRANJE I IZRADA APLIKACIJA

section-content-image1

Na tržištu postoji puno gotovih aplikativnih rješenja koje mogu zadovoljiti potrebe neke poslovne organizacije. Nedostaci takvih aplikacija su potreba tvrtke koja ih kupuje da se prilagodi korištenju programa, a to najčešće iziskuje izmjenu poslovnih procesa unutar same tvrtke, a što za posljedicu ima povećane troškove prilagodbe ili pak nemogućnost bilo kakve izmjene u poslovnim procesima temeljem kojih se radi obrada podataka u informacijskom sustavu firme.

Naša tvrtka izrađuje aplikacije po specifičnim zahtjevima što znači da će programsko rješenje izgledati upravo onako kako Vi želite i biti će konzistentno u odnosu na poslovne procese koji se događaju u Vašoj firmi. Uporabom ovakvog rješenja, tvrtka dobija skalabilan i optimalan informacijski sustav koji je projektiran upravo po zahtjevima specifične tvrtke. U početnoj fazi projektiranja, svakako možemo dati dodatne sugestije i mišljenja kako ćete unaprijediti Vaš informacijski sustav, a u konačnici i samo poslovanje firme.

Mi krojimo informacijski sustav po Vašoj mjeri.

BITNE ČINJENICE

KOD IZRADE

01.

Revizija IS-a

— Kod početka izrade informacijskog sustava, potrebno je napraviti reviziju postojećeg IS-a i detektirati kritične točke koje će se u projektiranju novog IS-a ispraviti.

02.

Planiranje

— Na samom početku izrade IS-a, postavljaju se ciljevi u sklopu strateškog planiranja, a kojih se treba pridržavati u kasnijim fazama razvoja. Ovo je vrlo bitan segment u cijelokupnom razvoju.

03.

Tehnologija

— Izrađujemo aplikacije troslojne klijent-server arhitekture koristeći programske jezike PHP, HTML, Javascript te MariaDB kao bazu podataka.

ZA BILO KOJU VRSTU

UPITA